Monday, 21 November 2011

avenged sevenfold

siapa tak kenal diorang..??


ok,,kali nie aq nk cite pasal depa plak..masa tu,aq x ingat bile,aq ada trnmpk abg aq tgk vid..aq tnye la dia vid apa..dia kata avenged sevenfold punye video,aq pon tgk la..wahhhhhh!!bole tahan lgu nie..masa tu aq dgr lgu a little piece of heaven..
mmg agak ranggi lagunye..pastu aq x de kerja,aq bkk youtube search la lagu a little piece of heaven nie..
tiba-2 aq trbkk plak lagu sieze the day,slow plak tu..fuhhh mmg layan la weyh!!!pastu mkin suka ngan lgu diorang nie..aq search pnye search aq teroka pnye teroka sampai la semua lgu diorang aq tau dan aq layan,...haha dlm mminati a7x nie,kwn aq sorang nie bole pulak terpengaruh ngan aq..nme die amzar aiman..die pun layan lgu nie..lps tu dia suruh plak kwn aq lgi sorang nie nmanye fitri,sejak tu,pengaruh a7x ni mkin meluas kat skola aq smpai bdk baik pon dgr lgu diorng cmne?ok lah,nie je yg aq bole cite,hari lain aq cita lgi,nk tido..selamat mlm!!!










20/11/2011 hari meminati diorang

org kata 20/11/2011 tu tarikh yg lawa..yup,mmg lawa,
 
my chemical romance

aq pernah jgk la dgr lagu diorang nie mcm welcome to the black parade,tpi sejak aq dgr lagu 'cancer' diorang nie,aq terus rasa terpikat plak nk dgr lgu yg lain..kebetulan mase 20/11/2011 nie aq pegi tesco,kat tesco tu ada kedai cd,aq cri la cd Mcr,ada!!balik aq terus bkk lagu diorang best jgk la....antara yg best ialah dischented,cancer,mama,sleep,teenagers..:)

Monday, 7 November 2011

Puisi ini ditujukan kepada kucing-kucingku

Aku pencinta kucing...

Pertemuan tidak disangka...kucing merempat dan comel yang ku jumpa...
tak segembira kucing peliharaan...ku harap kau tabah menempuhnya...
Kucing...
ku janji dengan mu....kau pasti bahagia bersama ku...
ku akan buat apa saja...biar kau tahu betapa sayangnya ku kepada mu..
aku pencinta kucing..
ku bukannya penyeksa mereka yang kejam dan durjana...
ku menyayangi mu SNOW,CHERRY,AARON..